Stockholm, Sweden

Mysiga uteserveringar i Stockholm

Posted on

Mysiga uteserveringar i Stockholm

Detta inlägg ska handla om mysiga uteserveringar i Stockholm. Just nu blomstrar Stockholm och det är som att staden växer till liv, igen. Efter en lång, kall och mörk vinter börjar vi äntligen se uteserveringarna ploppa upp. Inte en dag för sent!

Stockholms mysigaste uteserveringar

 • Hermans på södermalm. Denna restaurang är 100% vegansk och här kan du både äta lunch, middag eller hellre fika om du önskar det. Här kan man sitta som i en lummig fransk innergård med Stockholms kanske bästa utsikt. Jag älskar Hermans.
  Adress till Hermans: Fjällgatan 23B
 • Än lämnar vi inte södermalm. Lasse i parken är ett ställe man bara måste besöka. Detta café och restaurang har anor från 1700-talet. Så mysigt, lummigt och helt underbart. En pärla kort och gott.
  Du hittar Lassa i parken på adress: Högalidsgatan 56
 • Om vi rör oss mot Stockholms mer centrala delar så skulle jag rekommendera Hallwylska. Denna plats är en av mina absoluta favoriter i hela Stockholm. Här kan man avnjuta middag, lunch, fika, eller ett glas i deras fantastiska bar. Denna innergård omringas av ett fantastisk slottsliknande byggnad som får snart 200 år sedan var bostad. Idag är det ett museum efter familjen som då bodde där.
  Hallwylska hittar du på adress: Hamngatan 4
 • Rör vi oss upp mot övre Östermalm hittar vi till Artilleriet 🙂 Denna plats har allt vad man önskar på somrarna. Här sitter man för sig själv mitt inne i stan, men det känns som att man är på landet. Även här kan du avnjuta lunch, middag och fantastiska cocktails!
  Hitta hit: Artillerigatan 13

Vilken av dessa fantastiska platser blev du mest sugen att besöka?

Dessa bilder är tagna på en annan fantastisk uteservering i Stockholm. Närmre bestämt Mälarpaviljongen. Detta är en uteservering som ni hittar på vattnet. Jag kan varmt rekommendera denna plats. Ni hittar mälarpaviljongen till sjöss på adress: Norr Mälarstrand 64

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *