Stockholm, Sweden

Julmarknader stockholm 2021

Posted on

Julmarknader stockholm 2021

Första advent har passerat och nu är det dags att blicka mot julen! I detta inlägg vill jag lista julmarknader Stockholm 2021 som är värda ett besök. Vare sig du bor i Stockholm eller ej, så är det alltid trevligt med en tur till huvudstaden för lite julshopping, tycker ni inte? 🙂 Åren innan pandemin slog till var jag en trogen besökare av julmarknader i Stockholm så därför har jag koll på vilka som är värda att besöka och inte. Jag bara längtar tills nästa helg och besök på en av mina favoritmarknader.

Julmarknader stockholm 2021

 • Skansens Julmarknad 2021
  Öppettider: Skansens julmarknad är öppen varje fredag-söndag från 26 november till 19 december. Här finner du lokalproducerat hantverk, delikatesser och unika smakupplevelser. Skansens julmarknad levererar en klassisk julmarknad i med anor från tidigt 1900-tal. Ett måste att besöka!
 • Julmarknad i Gamla stan 2021 
  Öppettider: 20 november till den 23 december. Gamla stans julmarknad är Sveriges äldsta med anor från medeltiden. Marknaden finner du på Stortorget i Gamla stan. Här finns det en massa spännande ett kika på och god mat att mumsa på.
 • Julmarknad Siggesta gård 2021
  Öppettider: 9-10 december
  På Värmdö strax utanför Stockholm finns en väldigt populär julmarknad, Siggesta gård. Här kan du som besökare ta del av utställare, ponnyridning och en hel del annat.

Visst blev man sugen på att gå på julmarknader nu? Det bästa jag vet med julmarknader är att man kan hitta en kombination av stämningen, god mat och fina hantverk. Jag brukar alltid passa på att köpa tjocka sockor, tofflor, vantar och annat som är perfekta att ge bort som gåva i julklapp. Extra kul är det ju när allt är handgjort. Känns extra fint på något sätt!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *