Okategoriserat

vilken är den bästa brun utan sol

Posted on

vilken är den bästa brun utan sol

Jag är inget big fan av att sola och skulle inte påstå att jag gör det. Jag kan aldrig minnas att jag lagt mig på enstrand i hopp om att bli brun. Idag finns det hälsosamma och snabba sätt att bli brun på. Jag har använt mig av brun utan sol sedan 2006 och vill påstå att jag gått igenom samtligt sortiment som finns på marknaden. Så vilken brun utan sol är egentligen den bästa? Det ska jag avslöja för er.

vilken är den bästa brun utan sol

Jag har testat allt ifrån brun utan sol i kärmform, mousse form och sprayform. Kort och gott så måste jag säga att Tanrevel är den bästa av alla sorter jag någonsin testat. Det finns ingen annan brun utan sol som kan mäta sig med denna varken i kvalité, hållbarhet, pris och lättheten av att applicera.

Varför är Tanrevel så bra

  • Den kladdar inte
  • Den håller LÄNGE
  • Den är lätt att applicera
  • Den återfuktar huden
  • Den doftar inte
  • Den är 100% vegansk
  • Man får ett naturligt resultat

Jag har testat både Tanrevel pro och Tanrevel i mousseform. Jag använde för det mesta Tanrevel pro i ansiktet och dekolletaget, medans jag använder moussen på övriga delar av kroppen. Vill jag bättra på brännan efter några dagar använder jag mig av min Tan revel pro. Den är så himla smidig. Man har liksom kontroll på hur mycket produkt man använder. Jag är så så nöjd!

Tanrevel recension

Här vill jag visa ett lite snabbt resultat av min Tanrevel Mousse. Här har jag enbart applicerat och sedan fotat. Jag brukar applicera på kvällen för att sedan skölja av överskottsfärgen på morgonen. Då blir brännan enligt mig helt perfekt.
Har ni testat Tanrevel? Om JA, vad tycker ni?

Är ni sugna på att shoppa så ger koden WELCOME 20% på allt hos Tanrevel via länk <– klick vilken är den bästa brun utan sol vilken är den bästa brun utan sol Läs mer: Protein.se brun utan sol kapslar 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *