Okategoriserat

Bolt rabatt

Posted on

Bolt rabatt

Kommunaltrafiken i all ära, men ibland kan det vara skönt att faktiskt unna sig en taxi. Taxi kan vara dyrt, speciellt i de lite större städerna då avstånden är längre. Men vilken den billigaste taxin? Det är det ganska många som undrar. Jag har åkt och åker fortfarande väldigt mycket taxi och den billigaste taxin i Stockholm är Bolt.

Bolt rabatt första resan

Med min Bolt rabatt får du hela 15o kr att resa för på din första resa. Sprid gärna koden till era vänner och bekanta så att dem också kan resa billigare. Koden är EMMAJENNIELAE

Jag tvekar aldrig att ta taxi längre. Är jag ute på kvällarna och det blir sent så skulle jag aldrig åka kommunalt. Det säkra går före det osäkra och numera känner jag mig inte trygg.

Bolt taxi omdöme

Eftersom Bolt taxin är så billig så känns det ju mer värt att åka en taxi också. Tycker inte ni det? Jag tycker Bolt bilarna alltid kommer i tid, chaufförerna är trevliga och bilarna är fräscha. Jag kan liksom inte klaga på någonting. Jag är väldigt nöjd med Bolt och kommer fortsätta att åka med dem.

Så när ni bokar en Bolt taxi, så då till att använda min Bolt rabatt så åker du ännu billigare. Eller resan blir nog helt gratis eftersom du får hela 150 kr i rabatt. Hur bra?

Billigaste taxin till Arlanda 

Bolt taxi kan du bland annat ta till Arlanda när du ska ut och flyga! Det är dyrt att åka till och från Arlanda. Det beror visserligen på att det är en bit från stan, men också för att taxibolagen vet att dem kan ta ut en större summa då det är väldigt svårt och kostsamt att ta sig dit kommunalt. Bussar och tåg är också ganska kostsamt till Arlanda, därför tycker jag att det är så värt att åka Bolt dit. Bolt kostar alltså inte mer för att du ska till Arlanda. Bara ett litet tips!

Bolt rabatt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *