Paris

Här är allt du behöver veta om Disneyland Paris

Posted on

Planerar du att åka till Disney Land i Paris? Det tycker jag låter som en jättebra idé. Disney Land är något man borde få uppleva i livet, gammal som ung. Dock är det lite saker som man bör veta innan man tar sig dit.

När jag +1  åkte till Disneyland blev prislappen för oss två 2400 kr. Detta var bara inträdet till själva parkerna. Detta är ett ganska saftigt pris. Finns det något man kan göra för att komma undan billigare? Jag tar upp ämnet i listan.

Här är allt du behöver veta om Disneyland Paris

Jag var på Disneyland sommaren 2019 och vi råkade ta oss till Disneyland på en av Paris varmaste dagar. Det var 32 grader i skuggan. Nu hade vi inga barn med oss men ni kan ju tänka hur dem mådde. Nu ska jag ger er en massa tips som kan underlätta ert besök

  • Kom tidigt. Kön har en tendens att ringla sig lång väldigt snabbt. Var där när parken öppnar. Disneyland i Paris öppnar kl 10.00.
  • Det kan vara upp till 95 minuters kö till attracktionerna. Det kan vara värt att köpa ett så kallat Fast track – tillägg
  • Packa en gen matsäck med mat om ni har möjlighet. Det är katastrofala köer till allt, inklusive mat-hak, toaletter, kiosker och så vidare. Även detta är rikrigt dyrt och maten är inte ens god.
  • Packa med er hatt, solskydd eller en keps. Under Paris heta dagar är detta verkligen ett måste.
  • Tålamod, köerna kan vara väldigt långa.
  • Ta tåget ut till Disneyland i stället för bussen. Tåget är så mycket billigare än buss. Tågen går ofta och det är deras motsvarighet till pendeltåget. Se bara till att ni har RÄTT biljett. Fel biljett kommer att stå er dyrt och ge er böter.
  • Hela familjen bör ha bekväma skor på sig. Parkerna är stora och man går mycket.
  • Varje dag har Disneyland en show vid slottet. Missa inte detta! Showen ingår i din biljett. Den är magisk att se.

Kan man fynda biljetter till Disney Land? Går det att hitta billigare biljetter?

  • Ibland kan man hitta erbjudanden till Disney Land. Leta efter sådant och passa på att boka. På vissa hotell i Paris kan man faktiskt få en bra rabatt på just Disneyland i Paris. Fråga ditt hotell.
  • Disneyland i Paris har två parker. En Studios park och en Disney park. Båda parkerna kostar. Vill ni gå i båda eller räcker bara den ena?

Ha kul och njut av din vistelse på Disneyland.

Här är allt du behöver veta om Disneyland Paris

Här är allt du behöver veta om Disneyland Paris

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *