Övrigt

Att packa med sig inför resan

Posted on

Hej läsare! I detta inlägg vill jag tipsa er om ett nätapotek som jag älskar.
När jag reser har jag alltid med mig mitt “ambulerande” apotek, alltså min necessär. Jag kan inte leva utan vissa saker på resan och jag känner mig trygg med mina mediciner som jag köpt i Sverige. En gång i månaden fyller jag på mitt hemma – apotek och jag brukar alltid shoppa på Apohem. Det har aldrig varit smidigare att handla apoteksvaror online. När jag fyller på apotekslådan här hemma gör jag alltid en inventering. saker som går åt mycket av här hemma är vitaminer, blöjor, wipes, alvedon och krämer till Leonard. Allt detta passar jag på att inhandla när jag ändå är i farten. Det är mycket än bebis behöver, inte minst när man är på resa. Packningen till vår bebis kommer vara lika stor som en vuxens packning.

Det är ju inte alltid som man har kunnat shoppa apoteksvaror online, men nu äntligen så kan man det. Hos Apohem får du alltid professionell hjälp, deras farmaceuter svarar dig på dina frågor via en fantastisk chatt på hemsidan. Vill du hellre ringa så når du dem på telefon, 9-17 helgfria dagar. På Apohem finns allt du kan tänka dig. Dem har det mesta ett nätapotek behöver, till lite lägre priser än konkurrenterna tycker jag 🙂  Förutom att man kan handla receptfria läkemedel, hudvård och en massa mer kan man givetvis också beställa hem sina receptbelagda läkemedel. Detta är ju så bra och underlättar en stressig vardag något enormt. Hos Apohem kan du hitta en hel del fina varumärken mina favoriter är bland andra: Aco, Libero, och Babor 🙂

Mediciner att packa med när man ska resa utomlands

Jag ser alltid till att packa med mig mina mediciner samt alvedon, åksjuketabletter och mina kostillskott. sist men inte minst (kanske det viktigaste av allt) magtabletter!!! Hellre lite extra än för lite.

Har du drabbats av dålig mage under resan så finns det tips att ta till som lindrar besvären. Eller kanske vill du förhindra dålig mage under resan? Det finns faktiskt medicin som hjälper om du drabbats av lös mage. Den medicin stoppar din diarré tillfälligt. Denna typ av medicin är bra att ha med sig på redan för hur förbered man än är så kan oturen vara framme. På apohem finns det receptfria mediciner som behandlar och tillfälligt stoppar diaréen.

Det är även bra att få i sig mycket vätska om man drabbats av turistdiarée. Kroppen förlorar mycket vätska vid diarier och då kan det vara bra att tillsätta vätskeersättning som Resorb. Tänk på att små barn är mycket känsligare för en eventuell vätskeförlust.

Även solskydd, dina dagliga krämer, kroppsprodukter och hårvård är alltid bra att ha med sig på resan. Har även köpt kit med nagelsax, nagelfil och nagellack. Leonard har fått en egen UV-dräkt från apohem och även en matchande solhatt som har uv-skydd 50. Skulle inte riskera en dag i solen utan detta skydd. Man gör vad man kan för att skydda dem små.

Spana in apohem.se och deras fantastiska sortiment av apoteksvaror, beauty och skönhet.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *