Okategoriserat, Övrigt

protein.se brun utan sol kapslar

Posted on

protein.se brun utan sol kapslar

Jag har i ungefär två månader testat brun utan sol kapslar från protein.se 🙂 Jag var så taggad på dessa och köpte på mig ett helt gäng. Is i magen tänkte jag för det kommer ta tid att se resultat. Men nej, resultatet kom smygande, men väldigt snabbt på mig. Jag är otroligt blek, nästintill genomskinlig och använder brun utan sol året om. Nu ska jag berätta om produkten.

protein.se brun utan sol kapslar 

Så här säger Protein.se själva om brun utan sol kapslarna:

  • GMO-fri
  • Naturligt brun hudfärg
  • Ingredienser som samtidigt förebygger rynkor och gör huden slätare
  • Kapslarna innehåller bland annat betakaroten och lykopen
  • Bruken innehåller ca 150 kapslar som räcker 2.5 månader
  • Paketpris finns om du köper fler som jag gjorde.

Brun Utan Sol kapslarna från protein.se innehåller ingredienser som skyddar huden och hjälper dig bli brun fortare. Med eller utan sol. Ja det stämmer faktiskt. Jag har aldrig solat och kommer heller inte att göra det.
PABA (Para-aminobensoe) hittas främst i hudcellerna och är viktig för hudens pigmentering och används för att motverka bland annat torr hy, eksem. Denna ingrediens skyddar din hud mot solens skadliga UV-strålar. L-Tyrosin behövs till produktion av melanin, som ger huden dess bruna färg.
Druvkärneextrakt anses vara en av de mest effektiva och naturliga hudvårdsingredienser. Denna ingridiens ska  förbättra hudens utseende genom att skydda den mot cellskador som uppstår av exponering av UV-strålning.

Brun Utan Sol innehåller dessutom koppar. Brist på denna mineral kan leda att huden ser blekare ut. Jan även synas på håret. E-vitamin som kapslarna också innehåller gör huden mer elastisk, förebygger rynkor och skyddar huden mot solens UV-strålar.

protein.se brun utan sol före och efter

När jag använt kapslarna i omkring fyra månader så ska ni få ordentliga före och efterbilder. Det lovar jag. Jag är så taggad på att faktiskt få visa er vilket mirakel dem gjort med min hud.

Shoppa kapslarna här (klick)

Koden EMMAJENNIE20 ger er 20% rabatt

protein.se brun utan sol kapslar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *