sudio rabattkod
Övrigt

Sudio rabattkod

Posted on

Sudio rabattkod

Jag har testat näst intill alla hörlurar på marknaden, men jag kommer alltid tillbaka till mitt älskade märke sudio. Ni är många som frågat mig om ett sudio omdöme och om jag kan göra en sudio recension. Visst kan jag det! Alltid när jag reser så har jag mina sudio med mig. Jag kan liksom alltid räkna med dem. Innan jag går vidare med min resevnsion vill jag ge er en Sudio rabatt.

Sudio rabattkod 

koden EMMAJENNIE15 ger er 15 % rabatt på hela sortimentet. Passa på att shoppa. Denna kod är giltig tillsvidare 🙂

Är sudio hörlurar bra?

Jag har testat alla sudios modeller av den trådlösa varianten. Alltså modellerna E2, T2, 9, 5. Jag tycker alla av deras härlurar håller en hög kvalité. Batteritiden är fantastisk och det känns som att jag aldig behöver ladda dem. Jag tycker också att hörlurarna är snygga. Färgen sand och grå är mina favoriter. Om jag måste välja ett åar hörlurar från Sudio som ligger mig varmast om hjärtat är det deras nyheter E2. Det finns inga hörlurar som har bättre noise cancelling.  Dessa är helt otroliga. Har ni inte testat dessa så måste ni göra det.

Jag kan även rekomendera deras fantastiska högtalare som heter sudio femtio. Denna är med oss på alla picknicks. Vi älskar den. Så fin även i hemmet och ljudet är strålande.

sudio rabattkod

Visst är denna trådlösa högtalare fin? Jag har använt den flitigt i flera år och den fungerar lika bra som den gjorde när jag köpte den. Väldigt nöjd med alla mina köp hos Sudio. Kvalite och klass skulle jag säga!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *