Okategoriserat

Ett tips från mig till er

Posted on

Hej Läsare 🙂
I dagens blogg vill jag rekommendera er en shop inom sex och samlevnad. Jag har beställt ifrån shopen ett flertal gånger och jag har alltid varit väldigt nöjd.

Jag tycker själv som att det känns som att tiden är inne för att överraska din partner lite extra. Varför då kanske ni undrar? Jo  det är nämligen såhär att vi svenskar har otroligt mycket mer sex under sommar halvåret än på vintern. Visste ni om detta? Jag själv hade nämligen ingen som helst aning aning om detta. Men det är faktiskt så att jag själv blir lite  mer sugen på sex när det är varmt ute haha! Hur är det för er? Kan ni känna igen er?

Jag har sedan länge återkommit som kund hos sexleksaker365.se. Här kan man nämligen få hjälp med att hitta ett stort urval av sexleksaker som kan krydda sexlivet ännu mer 😉 Eller är du kanske singel och inte planerar att träffa någon så tycker jag att du kan skämma bort dig själv. Här finns mängder med olika produkter för dig som singel, för dig som lever tillsammans med någon, för dig som lever tillsammans med en partner av samma kön. Ja, det finns något för alla. På sexleksaker365 hittar du produkter som exempelvis sexleksaker, potensprodukter, orgasmkrämer med mer. Givetvis finns det även produkter som tilltalar den mer erfarne användaren. In och spana vetja. Du kommer inte att bli besviken.

På denna webbshop finns det inte bara sexleksaker utan en massa fina underkläder och alla möjliga saker du behöver för att få till den perfekte helkvällen med din partner, One-night-stand eller dejt.
Nu ska jag tipsa om presenter som du kan unna dig själv, en vän eller varför inte din käraste. Vad vet jag. Du kanske har en födelsedag som närmar sig? Eller så kan du ju bara låtsas att det är någons födelsedag, för ingen tackar ju nej till en sådan här present.
Jag har hittat en ”klitoris salva” som jag är mycket nyfiken på. Den ska vara lusthöjande och göra sexet mer intensivt. Låter ju för spännande! Jag har hört att denna typ av produkt ska vara otroligt populär så mina förväntningar på denna lilla salva är skyhög. Jag kommer berätta för er vad jag tyckte.
Något annat jag vill ha är det svarta underklädes setet här nedan. Så romantiskt sexigt. Det var så längesedan jag hade denna typ av underkläder på mig. Det ska bli så fint att få testa igen 🙂 Jag älskar ju underkläder. Alla olika typer av dem. Den tredje produkten som ska klickas hem “Satisfyer Dual Pleasure Vibe & Pulse”. Denna har jag vela testa sedan den kom ut på marknaden, men än har jag inte lagt vantarna på en… Staven ska tydligen skapa ett ”vakuum” och luft som kombineras för ett ge maximal klitorisnjutning.
Dessa tre kommer bli mina. Leveransen kommer att nå mig om bara några dagar och jag hoppas att de inte låter mig inte vänta i onödan 😉 Jag vet att dem brukar skicka SÅ snabbt och jag har aldrig behövt vänta innan.

Hoppas att ni fick lite inspiration nu 🙂 In och spana på siten vetja 🙂 Ha en härlig sommar nu 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *