Okategoriserat

flytthjälp i Stockholm

Posted on

 

Hej läsare! 🙂
Nu är vi där igen! Vi är sugna på att packa ihop oss från Lidingö och flytta. Jag och mina kära sambo  har börjat kika lite på nya lägenheter eller bostäder överlag. Vi är ju sugna på hus som ni vet, men jag är också sugen på en ännu större lägenhet. Denna gång sekelskifte som jag alltid drömt om. Stora fönster, högt i tak, knarrande golv och fungerande kakelugnar. Jag drömmer också om stora fönsterbrädor, eller ännu hellre burspråk. Men vi får se. Jag har många önskningar som ni kanske hör. Jag och sambon är dock lite oense om vart vi skulle vilja bo. Vi har helt delade åsikter här och en fördel är ju att komma överens om VAR man vill bo innan man börjar kika på nytt boende.  Jag är en Östermalmsperson ända ut i fingertopparna medan sambon är en person som trivs allra bäst på söder här i Stockholm. Vi har pratat om att mötas på mitten och då blir det  Vasastan eller Kungsholmen. Vi älskar lägenheten vi bor i nu, men att spana på nya bostäder skadar ju inte. Jag är ju trött på allt flytta. Men vid nästa flytt kommer vi absolut att ta hjälp av en flyttfirma som vi gjorde sist.

Jag vet att dagen kommer komma då jag och L behöver flytta. Idag bor vi tillsammans med vår älskade son i en stor trea, men jag känner att vi snart vuxit ur den. Speciellt om vi önskar ett till barn.  Jag är ju också lite av en samlare. Eftersom jag jobbar heltid som bloggare och influencer kommer det ganska mycket saker därtill. Mitt kontor är hemma, jag spenderar väldigt mycket tid i mitt hem och alla mina “arbets material” är hemma. Det vill säga sponsrade kläder till samarbete och många andra ting som väntar på att fotas och läggas upp. Nästa lägenhet ska det definitivt finnas plats för kontor och ett dressing room. Kanske också ett till barnrum 🙂 Vi får se. Hut som helst så tar det emot att flytta med tanke på allt JOBB som tillkommer med flytt. Men efter lite googlingar så fick jag ju ett väldigt bra tips på flyttfirma (ja jag gillar att ligga steget före) som vi definitivt kommer att anlita.

Jag kommer INTE att flytta själv och hålla på med städning och så vidare. Det har vi redan pratat om. Vi kommer självklart att ta hjälp av en flyttfirma som hjälper till med bland annat städ och så mycket mer. Det är så värt det. En flytt behöver inte vara jobbig. Jag avskyr att städa, speciellt flyttstädning. Om det är någon firma som erbjuder flyttstädning i Stockholm så är det Excellent Moving.  Om det är någon tjänst jag tycker är “mer okej” att köpa så är det flyttstädning. Städning är ingen rolig syssla och absolut inget jag vill lägga min dyrbara tid på. Excellent Moving är en firma man kan lita på och några

När ni flyttarm brukar ni ta hjälp av en firma? Eller sköter ni allt själva?

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *