Okategoriserat

Husdrömmar

Posted on

Hej fantastiska läsare, så kul att ni kikar in här🙂 I dagens blogg sa vi prata husdrömmar och något jag drömmer om, pool.

Från att ha bott i Stockholms absoluta stadskärna på Östermalm i flera år flyttade jag ut till Lidingö.  flytten ute på ett lugnare Lidingö har jag ännu inte vant mig vid. Men jag ÄLSKAR det. Vill man till Östermalm så är det bara 12 minuter bort. Jag skojar inte. Det är så nära. Många säger att Lidingö är “landet”, men så är det inte.

Nu är jag faktiskt ännu mer sugen på att dra mig längre ut och flytta till hus mes stor tomt. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det.  Huset behöver i och för sig INTE vara ett permanent boende, utan ett sommarhus hade räckt gott för oss. Tror jag. Något jag vet är att jag verkligen vill ha ett hus. Det har blivit ännu viktigare sedan jag fick barn. Jag vill ha ett hus med pool och en pool från POOLGIGANTEN.  Jag har velat ha det så länge och jag fortsätter att drömma om det. För mig är det viktigt att kunna få slappna av, stänga av mobilen och göra något analogt.  Det är lyx! Jag älskar att greja med växter, odla egna kryddor, potatis, morötter och så vidare. Som liten hade jag mitt eget växthus och det var där som jag spenderade min fritid. Jag längtar efter att få kratta, plocka äpplen, ha en egen kompost och att få hänga tvätt i min egen trädgård. Det mest optimala för mig hade ju självklart varit att ha en stor, ljus och luftig lägenhet inne i stan och sedan ett litet hus på landet. Jag vet exakt hur huset ska se ut, det behöver inte vara stort, jag önskar mig bara en plats att kunna slappna av på.

Det viktigaste när det kommer till huset är att det finns en ordentlig plats för en pool, det har jag alltid drömt om. Här ska både jag och barnen ha det härligt om somrarna. Poolen ska helst bara vara ett steg  utanför mitt hus så att man utan problem kan ta sig ett morgondopp 🙂 Det känns tryggt att anlita Poolgiganten i framtiden. Dem har över 30 års samlad erfarenhet av pooler och poolstommar så de, vet vad dem gör.  Beroende på hur din tomt ser ut kan en viss pooltyp passa bättre än en annan och man får rekommendation av dem. Så otroligt bra!

Jag läste att thermopoolen är Sveriges mest sålda poolkonstruktion och att denna är den mest hållbara poolen på marknaden. Poolen jag läst om kallas Thermopool och denna typ av pool fungerar som en enda stor termos vilket gör att den är mycket energieffektiv. Väldigt bra tycker vi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *