Okategoriserat

Tips på Catering

Posted on

Hej mina fantastiska bloggläsare!
I denna bransch som jag befinner mig i så är det mycket event, workshops och mässor. Som ni vet är jag på event väldigt ofta. I vissa perioder försöka jag hinna med att gå på events och liknande i alla fall en till två gånger per vecka 🙂 Näs intill alla events jag besöker är unika på sitt sätt. Vissa events är bättre och andra är lite sämre. Vi influencers är stenhårda på att döma events.  I tidigare yrken har jag varit med och anordnat event tillsammans med kunder. Så jag har verkligen sett eventen från båda sidor.

Det är jättekul att se eventen från två olika håll om ni förstår vad jag menar. Att planera events är inte det lättaste och det kräver en noggrann planering, avstämningar och genomförande. Att få allt att klaffa är en konst. Man kan såklart få hjälp med olika saker som behöver ordnas till eventet, men det sista man vill oroa sig för är maten. Jag vet vilken press det kan vara att hitta den perfekta maten till ändamålet. Gäster vill ha bra mat. Det är en sak att konstatera.

Det finns en cateringfirma som jag hört så mycket bra om och det är Cateringfirman.se . Detta företag erbjuder catering till både vardag och fest! Denna cateringfirma har ett stort antal restauranger över hela landet som levererar högklassig och skräddarsydd catering för stora och små sällskap! Om ni är intresserade av högklassig catering så måste ni spana in dem. I dagsläget finns dem i städer som bland andra: Stockholm, Gävle, Uppsala och Örebro. Med många fler.

Cateringfirman.se erbjuder en sån otroligt bra tjänst och utkörning kan verkligen underlätta för stressade eventkoordinator. Tro mig! Har ni testat catering någon gång? Om inte så är det verkligen att föredra, speciellt om man är ett större gäng.

Kom ihåg att catering är en lyx även till vardags. Samla dina vänner och beställ hem hem catering vetja.

Vi som håller på att planera bröllop har kommit fram till att vi absolut kommer att ha catering på bröllopet. När man ska gifta sig vill man fokusera på alla andra saker än att leverera bra mat till sina gäster. Maten på bröllopet är ju så viktig tycker jag. Det känns så bra att veta att det finns frimor som cateringfirman.se när det kommer till mat till stora evenemang.

Ni som gift er och haft ett större bröllop, har ni haft catering eller har ni lagat all mat själva?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *