Okategoriserat

Ta emot post och paket säkert

Posted on

Hej läsare!
I detta inlägg ska vi prata om post och paket. Jag tar emot oerhört mycket brev och paket som ni säkert kan förstå. Jag shoppar oerhört mycket online, då jag tycker de är det absolut smidigaste sättet. Mycket av det jag handlat online och viktiga brev har försvunnit genom åren. Oerhört ledsamt, tråkigt och irriterande. Vissa människor kan verkligen inte skilja på vad som är “mitt eller ditt”. Det var en period i livet där jag slapp bli av med mina paket och brev. Det var när jag bodde i en nyproduktions lägenhet i Norra Djurgårdsstaden här i Stockholm. Denna fastighet var utrustad med fastighetsboxar för post och paket. Jag kände mig så trygg när jag visste att jag väntade viktiga paket och brev. Det var bara jag som kom åt min post och det var en stor trygghet i sig.

Både posten och andra leveransföretag som lämnar paket ställer det bara utanför dörren. Helt utan avisering många gånger. Vid vissa tillfällen har mina paket försvunnit. Det har varit så viktiga saker som mat och medicin till mitt barn. Alla fastigheter borde vara utrustade med fastighetsboxar i nuläget. Har ni varit med om detta? Jag vet nämligen att det sker rätt ofta här i Stockholm. Jag har både vänner och även grannar som blivit av med deras paket. Men vad kan man göra när man inte är hemma?

Jag har läst lite om företaget vid namn Boxicon. Dessa moderniserar trapphus med miljövänliga, svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket.

Jag vet att detta är en växande marknad och jag hoppas snart att alla lägenhetshus har denna lösning. Man ska ju inte behöva gå runt och oroa sig för att någon annan ska ta ens post och paket. Hur ser det ut i era lägenhetshus? Har ni en så kallad fastighetsbox? Eller har ni bara ett inkast där små platta brev får plats?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *