Okategoriserat

Är Emma Kontinentalsäng bra?

Posted on

Är Emma Kontinentalsäng bra?

Man sover sådan oerhört stor del av sitt liv så att investera i en bra säng är A och O för en god hälsa. Hur många hotell har man inte sovit på där man dagen efter vaknat upp med ryggvärk? Det har hänt mig ofantligt många gånger. Man sover helt enkelt bäst i sin egen säng. Det finns inget som slår sängen med madrasser från Emma. I detta inlägg ska vi prata lite mer om just Emma Madrass.

Är Emma Kontinentalsäng bra?

Inför vårt köp av Emma Madrass så har jag läst lite Emma recension och omdömen för att höra vad just användare tycker. Så här kan jag sammanfatta omdömena jag läst.

I Testfaktas madrasstest förra året så blev Emmas madrass klassiska ”Original masrass” korad som vinnare med överlägsna resultat i många kategorier. Jag är faktiskt inte alls förvånad.  Förutom att madrassen var bäst i test överlag så var Emma den enda madrass som uppfyllde kraven för att passa alla kroppstyper. Hur ser det ut på säng-utbudet i övrigt. Vilka sängar är att föredra. Här kommer en topp 5 lista i en guide skapad 2022

  • Emma Säng – Konsumentmagasinet rekommenderar.
  • KungSängen Ställbar Säng Stenslund – Bäst anpassningsbarhet.
  • Bedre Nætter Haven Original Kontinentalsäng – Bäst för priset.
  • KungSängen Kontinentalsäng Lindenäs – Bäst komfort.
  • Hästens Herlewing Kontinentalsäng – Bästa premiumvalet.
Vilken säng ska man satsa på om man har mycket problem med ryggen och ryggvärk som kommer och går. Efter att ha forskat på detta så har jag kommit fram till att de flesta föredrar memory foam. Just detta material finns i Emma madrasser.
Tack vare memory foam madrassens förmåga att snabbt anpassa sig till kroppens form, tillåter den en ideal tryckavlastning och maximal komfort, och därför kan en memory foam madrass vara den perfekta lösningen för en öm rygg. 

Rabatt på Emma madrass

Via länken ovan får du hela 5% extra på allt hos Emma Madrass. Investera i din sömn. Du kommer inte att ångra dig.
Är Emma Kontinentalsäng bra?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *