Okategoriserat

Tips vid flytt

Posted on

Hej bästa läsare 🙂

I detta inlägg ska vi prata om flytt och hur man egentligen flyttar så effektivt och smidigt som möjligt. Det undgår väl ingen hur jobbigt det är att flytta.  Jag har sagt det förut, men det är värt att sägas igen; Jag kommer aldrig mer att flytta utan att ta hemhjälp. Jag har testat den hårda vägen och flyttat ensam utan proffsig hjälp och det kommer jag inte vilja erfara igen.

Jag och familjen kommer självklart att ta hjälp av en professionell flyttfirma här i Stockholm. Vi har kikat lite på flyttfirmor och jag har hört väldigt gott om grabbarnaflytt. Denna firma hjälper till med bland annat lyft och förflyttning av dina möbler och lådor. Det är så värt det. En flytt behöver inte vara jobbig. Jag avskyr att flytta och speciellt att kånka på lådor samt stora föremål.  Om det är någon tjänst jag tycker är “mer okej” att köpa så är det flytthjälp alltså. Att släpa och konka är ingen rolig syssla och absolut inget jag vill lägga min dyrbara tid på. Håller ni inte med mig?

Hur känner ni inför flytt och hur brukar ni göra? Det känns ju som att ta hjälp av en flyttfirma är en investering i sig. Tar man hjälp med sådant så får man ju så mycket mer energi över till annat som att möblera hemma, inreda och så vidare.

Lite extra skönt för oss med hjälp då vi inte har körkort eller bil.

Brukar ni ta hjälp av flyttfirmor när ni flyttar, eller gör ni allt själva? Kolla ni grabbarnaflytt när ni ska flytta nästa gång. Vi ska absolut ta deras hjälp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *