Okategoriserat

Körsbärsträden i Stockholm

Posted on

– Körsbärsträden i Stockholm –

Nedräkningen har börjat! Nu är vi på andra sidan av året och nu är det inte långt kvar tills våren kommer. Det har redan börjat bli så mycket ljusare ute och det är bara februari. Det är jag glad över. Restriktionerna släpper på onsdag och snart kan vi börja resa igen. Tros att vi nu igen kan resa så vill jag pusha för att stanna i Sverige. För här finns det ju så mycket att se. Speciellt under våren och sommaren.

Körsbärsträden i Kungsträdgården 2022

Det bästa jag vet och absolut det vackraste jag skådat är körsbärsträden här i Stockholm. Man hittar denna fantastiska allé med körsbärsträden i Kungsträdgården. Jag är där varje år och fotar dem. Jag brukar alltid försöka ta mig ut i soluppgången så att jag kan försäkra mig om att vara ensam. Jag har lyckats relativt bra med det dem senaste åren.

Men när står körsbärsträden i full blom? 
Du som inte bor i Stockholm, men vill hit för att fota måste ju faktiskt få veta när träden står i blom. Det kan ju kanske vara svårt att veta när tiden är som bäst. Men jag har ett tips. Antingen så kan man fråga mig, för jag vill lova att jag har stenkoll. Eller så kan man kolla Instagram och platsen Kungsträdgården. Människor lägger dagligen upp bilder och videos därifrån så via denna funktion kan man snabbt få sig en överblick om hur läget är.

Så här har det sett ut tidigare år när jag varit där.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *