Okategoriserat

Ett tips från mig

Posted on

I annonssamarbete med Sinful

Hej fantastiska läsare 🙂
Denna blogg har ju ett syfte att tipsa, recensera och ge omdöme på resor, platser och butiker. I detta inlägg ska jag prata om Sinful och deras fantastiska sexleksaker. Jag har köpt mycket olika leksaker från många olika butiker som finns på marknaden. Men jag har alltid varit en återkommande kund hos Sinful. Jag får det jag vill ha hos Sinful och jag tycker deras service, priser och leveranstid är överlägset bäst. Jag har många favoriter som jag köpt hos Sinful. Jag har köpt både leksaker och produkter till mig själv, men också till andra.

Det känns ju som att tiden är inne för överraska din partner, speciellt i såna här speciella tider där man håller sig mycket inomhus. Håller ni inte med mig? Partner eller ej, du som singel kan ju alltid överraska dig själv. Det hade jag gjort om jag var singel. Nu ska jag tipsa om presenter som du kan unna dig själv, en vän eller varför inte din käraste. Vad vet jag. Snart är det vår och jag vet att lusten brukar bli ännu lite starkare när våren kommer 🙂

Leveranserna hos Sinful är snabba och kommer i diskreta lådor så att du kan pusta ut om du inte vill avslöja vad du köper ? Sinful erbjuder dem mest populära sexleksakerna som finns på marknaden och ja dem erbjuder något för alla.

Men ni till mina favoritprodukter (och tips på presenter) som jag handlar återkommande hos sinful. Dessa är fantastiska på alla sätt.

  • Joan Ørting Lyxig Massage Olja – Doften är helt magisk
  • Sinful Vanilj Massageljus – Det är något speciellt med denna. Jag älskar verkligen massageljus. Detta är en stor favorit.
  • Magic Wand – Testa om ni inte gjort det!!!
  • Spel! Har en massa olika från Sinful. Det hettar upp vilken tråkig vardag som helst. Min favorit är Sinful Erotiska Tärningar. Så enkelt, men så nice! Ni måste klicka hem dessa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *