Stockholm

Instagramvänliga fik i Stockholm

Posted on

– Instagramvänliga fik i Stockholm –

Det finns en rad Instagramvänliga fik här i Stockholm. Vissa är lite mer av den traditionella fiken, medans vissa blomstrar med färger, blommor och ljus. I detta inlägg tänkte jag tipsa om två Caféer som jag anser är Stockholms mest Instagramvänliga fik. Jag älskar fika och med tanke på denna hobby har jag testat så många olika caféer så det kommer fler inlägg som dessa. Men nu kör vi på mitt fika-inlägg nummer ett.

Instagramvänliga fik i Stockholm

Det första fiket jag vill tipsa er om heter “Dirty Coco”. Här välkomnas du av en djungel av blomster, fina sammetssoffor, marmorbord och fantastiskt god fika. Stämningen är kjuvlig och man sitter så skönt i deras loungemöbler. Fiket är stort och man har god chans till att få sitte lite avsides.
Adress till Dirty Coco: Drottninggatan 65

Fik nummer två jag vill tipsa om när det kommer till det mest Instagramvänliga caféet så är det “The pink company”. Wow säger jag bara! Man känner sig som en prinsessa i deras lokaler. Här kan man serveras kaffe med sitt egenvalda print på toppen, goda våfflor toppat med alla olika sötsaker du kan tänka dig. Man serveras med fina blommor som dekoration. Värt ett besök om du är som jag och älskar att fota i fina miljöer.
Adress till The pink company: Sankt Eriksgatan 70

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *