Övrigt

Kan man skada huden med en skinroller?

Posted on

– Kan man skada huden med en skinroller? –

Ett självklar sak som jag alltid packar med mig på mina resor är min skinroller. Efter långa flygningar, sena nätter i nya städer och tidiga morgnar behöver jag ta hand om min hud. När jag är utomlands vill jag maxa tiden och detta gör att min sömn blir minimal. Ingen vila här inte haha! Jag har som vana att alltid packa ner min skinroller och mina serum för att boosta huden med med alla vitaminer som behövs.

KODEN EMMAJENNIE20 ger er 20% rabatt på allt hos SKINROLLER

Under mitt användande av min skinroller har jag fått lite frågor som lyder ” Kan man skada huden med en skinroller? ” svaret är NEJ. Använder du den tillåtna nållägden för hemmabruk är det så sällsynt att man skadar sin hud. Däremot ska du tänka på att inte använda din skinroller om du har aktiv akne.

Om du vill ha en skinroller rabattkod på 20% så kan du klicka på länken.

Jag har varit så nöjd med min skinroller och jag känner verkligen hur serumen och mina krämer tränger djupt ner i huden.

Hur ofta ska man rolla med en skinroller?

Jag brukar alltid rolla med min skinroller under 5 dagars rullande perioder. Alltså 5 dagar använder jag min skinroller i streck. Sedan pausar jag i 5 dagar och så kör jag igång igen.

Hur ofta ska man byta ut sin skinroller?

Jag brukar byta min skinroller ganska ofta ändå. Jag brukar byta ut den till en ny varje- eller varannan månad. Men jag är också väldigt noga med att rengöra den efter och innan varje behandling.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *