Övrigt

Drömmen om en pool

Posted on

Våren är snart här och jag kan inte låta bli att tänka på mina sommarplaner detta år! Jag har så mycket drömmar, visioner och önskemål om sommaren 2022. Helst av allt skulle jag ju vilja ha ett sommarhus med både pool, stor trädgård, växthus och en stor rymlig veranda. Men detta hinner nog vi inte införskaffa oss i år… Men drömmen finns ju!

Från att ha bott mitt i smeten på Östermalm, till flytt ute på ett lugnare Lidingö är jag nu sugen på att dra mig längre ut och flytta till hus. Både jag och övriga familjen är ju faktiskt sugna på det.

Har velat ett eget lite hus om det så bara är ett torp som sommarhus länge och jag fortsätter att drömma om det. För mig är det viktigt att kunna få slappna av, stänga av mobilen och göra något analogt. Det är lyx! Jag har sedan jag varit liten älskat att påta i trädgården, så nya växter och sätta egna blommor. Det skulle få vara en dröm att ha detta i vuxen ålder. Jag längtar efter att få kratta, plocka äpplen, ha en egen kompost och att få hänga tvätt i min egen trädgård. Det mest optimala för mig hade ju självklart varit att ha en stor, ljus och luftig lägenhet inne i stan och sedan ett litet hus på landet. Jag vet exakt hur huset ska se ut, det behöver inte vara stort, jag önskar mig bara en plats att kunna slappna av på.

Till huset vill jag ju givetvis ha en pool, det är ett måste. Speciellt nu när vi har barn. Vilken dröm! Jag vill att poolen ska vara ett steg  utanför mitt hus så att man utan problem kan ta sig ett morgondopp 🙂 Thermopoolen som är Sveriges mest sålda poolkonstruktion är den mest hållbara poolen på marknaden. Poolen jag läst om finns hos poolgiganten och efter min research är jag nu ännu mer sugen på ett eget hus med pool.

Jag drömmer om ett hus med trädgård pool, ett växthus och en stor terass. Vad drömmer ni om? 🙂 Om fem år har vi pool. Men innan det blir verklighet måste vi ta reda på vart vi vill ha ett hus. Det är ju inte det lättaste med tanke på att jag lika väl kan tänka mig att köpa ett hus i Värmland där jag kommer ifrån 🙂 Vi får helt enkelt se! Så länge ska jag drömma mig vidare och skapa en moodboard.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *