Okategoriserat, Stockholm

Ellery beach house omdöme

Posted on

– Ellery beach house omdöme –

Det är många som skrivit och önskat att jag gör en ellery beach house recension. Vi drar oss mot julen och det är väldigt många inklusive jag själv som vill fira jul på ellery beach house. Det hade varit en dröm att få åka dit och koppla av i mellandagarna. Men nu så, nu ska jag berätta om min vistelse på Ellery Beach house på Lidingö.

Ellery beach house omdöme

Vi besökte ellery beach house mitt i sommaren, så jag kan enbart berätta om upplevelsen då. Vårt första intryck av anläggningen var bra! Väldigt trevlig personal som välkomnade oss med en drink och trevligt leende. Alla var väldigt goa under hela vistelsen och frågade hela tiden om vi hade det bra. Rummen var stora och utrustade med stora och sköna sängar. Vid incheckningen på rummen ligger det fina morgonrockar och lite info om hotellet på sängen.

Det som är lite synd är att man kan “paxa” solsängar vid poolerna med hjälp av handdukar. Är man inte tillräckligt snabb så får man ingen plats vid poolen på hela dagen. Jag tycker att man borde få fri tillgång till poolen om ingen ligger på solsängen. Alltså paxning av solsängar på detta viset borde inte vara okej.

Info om hotellet

Vid sin vistelse ingår frukost. Hoteller är utrustat med  2 restauranger, 2 barer/lounger, pooler och dygnet runt-öppen reception. Alla 122 rum på hotellet erbjuder gratis wi-fi, dusch och strykbräda med daglig städning. Hundar är välkomna på Ellery beach house. Det kostar 195 per husdjur och per natt.

Ellery beach house restaurang

Vi åt en trerätters middag på hotellet. Maten var fantastisk och servitriserna väldigt trevliga och hjälpsamma. Vi ville byta bord efter att vi blivit tilldelade en plats och det var inga problem. Restaurangen är något dyrt, men jag måste ändå säga att det var värt det 🙂

Ellery beach house omdöme

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *